top of page
Търсене

Радослав Гизгинджиев в кожата на своите персонажи

Очаквайте провокативна фотосесия на Радослав Гизгинджиев, която е дело на един от най-добрите столични фотографи - Кирил Станоев.„Имах тази идея още когато се появи романа „Лепири“, но все нямах време да я осъществя. Исках да обединя черти от различни мои персонажи и да ги изразя чрез собственото си излъчване.“


Стайлингът във фотосесията е дело на самия писател. Наскоро той създаде и свой бранд „RG Soldier“, състоящ се от колекция уникални вратовръзки. Във фотосесията писателят е облечен с дрехи и аксесоари на Karl Lagerfeld, Gucii, Hugo Boss и Ralph Lauren, използвани са също и части от оригинални военни униформи.


„Много е интересно да показваш лицата на своите персонажи – да ги съживяваш и изобразяваш чрез дрехите. След писането - модата е следващото нещо, което винаги ме е вълнувало, затова и създадох свой собствен бранд. В последните няколко години много пътувам в различни краища на Европа и се наслаждавам на променливата street мода – много от идеите ми възникват именно тогава.“Снимките ще бъдат публикувани в официалния сайт на писателя до края на месеца.

383 преглеждания0 коментара

Kommentit


bottom of page