top of page
Търсене

Смразяващият психотрилър „В края на линията“ от Джон Марс излиза на български

Издателството „Words on the Water”, създадено от писателя Радослав Гизгинджиев сложи още една перла в короната си със заглавието “В края на линията” от нашумелия Джон Марс.

Новият крал, завоювал завидно място  в света на психотрилърите  спря дъха на милиони читатели със своите книги.

По негов роман Netflix създадоха хитовия сериал “The One”, а в Amazon (които закупиха правата на повечето му книги) е един от най-търсените.

Оригиналното заглавие на “В края на линията” е “The Good Samaritan”.

Дебютният превод е на Марина Кунева, а редактор на книгата в Петя В. Димитрова. Корицата е дело на Радослав Гизгинджиев. Самият Джон Марс сподели, че корицата на българското издание е една от най-добрите.

Всички, които до този момент са поръчвали книгите от сайта на Радослав Гизгинджиев, скоро ще получат имейл с линк, чрез който ще имат възможността да си запазят копие от вълнуващата история и ще са едни от първите, получили своя екземпляр. 

 


Анонс


Онези, които се обаждат на „В края на линията“, не откриват смисъл да продължат живота си. Нуждаят се от надежда. Но само някои от тях имат лошия късмет да попаднат на Лаура.

Тя има успокояващ глас и винаги е готова да те разбере така, както никой друг не би могъл. Ако животът е линия, то Лаура е в края на тази линия и е решена да я пречупи.

Бременна жена и непознат мъж заедно се хвърлят от скалите в Източен Съсекс. Отчаяният вдовец Райън започва да търси отговори, но мрачната истина е на дъх разстояние.

Чудовищното и човешкото се вплитат в примка. При всеки опит да се пребориш със злото – примката се затяга все повече и повече.

До последния дъх, който Лаура копнее да чуе.

 


„Пълна с обрати книга, в която ще гадаете до самия край.“

– OK! –


„Завладяващо и мрачно четиво, което ви кара да се замислите.“

– The Sun –


„Има истории, които никога не можеш да забравиш. Тази е една от тях.“

– Радослав Гизгинджиев, писател –



Words on the Water,

Екип

390 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page