top of page
Търсене
Снимка на автораРадослав Гизгинджиев

През юли: Радослав Гизгинджиев в света на думите, музиката и модата

Актуализирано: 8.07


Две чисто нови колаборации с поета Александрина Валенти и модния дизайнер Иванка Найденова


В разгара на лятото предстоят три концептуални срещи с Радослав Гизгинджиев, две от които съвсем тенденциозно са свързани с брега, водата и думите, а третото – с музиката и модата.

Първата среща с писателя ще се състои в Бургас на 17 юли (сряда) и ще бъде с красивата и талантлива Александрина Валенти, чиято поетична книга „БРИВИДО“ излезе в началото на лятото. Събитието ще е своеобразен дует, в който двамата ще стопят сърцата ви с омагьосващите си думи. Вечерта ще започне от 20:00 ч., озаглавенa e „На ръба на Лятото & Любовта“ и ще е един чудесен повод да се потопите в красивите им произведения с чаша студено вино.    


Втората среща ще се състои в реставрираната синагога на гр. Видин – Културния център “Жул Паскин” на 23 юли oт 18:30 ч. и е озаглавена „Думи върху водата“, в която авторът ще чете селектирани стари и нови фрагменти от свои текстове в невероятната атмосфера на храма. А директорa на къща музей "Иван Вазов", гр. Сопот - д-р Борислава Петрова ще представи автора.



След завършването му DJ UNIVERSITY при едни от най-добрите DJ- и в България: VERSUS И Stephen Gee, Радослав Гизгинджиев ще покаже и другото си лице - DEXTAR като DJ към модното ревю „Еклектика“ на Иванка Найденова и after party-то след него. Това ще е първото самостоятелно ревю  на модния дизайнер. През есента на миналата година тя представи свои облекла в Лондон. Събитието ще сложи началото си точно в 18:30 ч. на 24 юли.

И двете събития във Видин са част от фестивала на изкуствата „Дунавски вълни“.




Екип,

Words on the Water

116 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page